KASVUA LUONNOSTA

AgriToukola Oy

Aina aikansa vahvuuksilla ja vahvalla suomalaisella työllä on rakennettu Toukolan tilan historia jo vuodesta 1662 saakka. Nykyään AgriToukola Oy nimisen perheyrityksen vahvin toimiala on broilerin kasvatus sopimustuotantona Atria Oy:lle. Toukolan tila on yksi Atrian perhetiloista. Hyvänä kakkosena tulee viljan ja öljykasvien viljely. Tärkeimpänä artikkelina on vehnä, jota käytetään broilerin ruokinnassa ostorehun lisänä.

Kolmas toimiala on syntynyt tilan omista tarpeista ja kokemuksista eri teknologioiden ja laitekokonaisuuksien käytöstä. AgriToukola Machinery Oy toimii maahantuojana ja jälleenmyyjänä neljälle eurooppalaiselle konevalmistajan tuotteille – Agrifac kasvinsuojeluruiskut, Bednar maatalouskoneet, ContainerProfi konttiratkaisut ja Landmeco siipikarjalaitteet.

Myös maatalousurakointi ja koneiden vuokraus on luonnollinen seuraus tilan kasvun myötä seuranneelle konekannan kehitykselle. Urakointi keskittyy erityisesti viljanviljelyyn liittyviin peltotöihin ja maanrakennusalan töihin.

AgriToukola Machinery Oy toimii jälleenmyyjänä Caterpillar tuotteille, markkina-alueena maatalous Suomessa. Uutena aluevaltauksena on Raytec Visionin optiset lajittelijat. Ne soveltuvat kaikkien juuresten, kasvisten ja marjojen lajitteluun. Jopa salaatit ja erilaiset chipsit voidaan lajitella heidän laitteillaan.

Käy tutustumassa Agritoukola Machineryn uusiin verkkosivuihin, tästä>>

 logo_landmeco logo_containerprofiagrifac logo_kuljetustoukola logo_atria  bednar   logo_sappeenaateli

takaisin ylös